Blogolj!

Az AMC sugározná George A. Romero új zombisorozatát?

Már egy ideje beszéltek róla, hogy George A. Romero a zombikultusz megteremtője aláírta a szerződést az Empire of the Dead című képregényének tévésorozattá fejlesztéséhez. A forgatókönyvet maga a mester, Romero írná Peter Grunwald segítségével, akivel korábban már olyan filmeken dolgozott együtt, mint a Holtak földje és a Holtak naplója. Arról azonban eddig nem esett szó, hogy melyik tévécsatorna tűzné műsorára az adaptációt, mostanáig. 

Arthur Suydam illusztrátor (aki a képregény borítóit is készítette) a Wizard World Comic Con eseményen arról beszélt, hogy az Empire of the Dead az AMC csatornán fog majd adásba kerülni. Az AMC részéről egyelőre nem történt hivatalos megerősítése a dolognak, így nem tudni, hogy a The Walking Dead sikersorozata és az annak nemrég műsorra került spin-off szériája a Fear the Walking Dead mellé valóban bevállalják-e Romero zombijait is.

A képregény első kötete még 2014-ben jelent meg, a Marvel így vezette be a sztorit: 

„Üdvözlünk mindenkit New Yorkban évekkel az élőhalottak eljövetele után. Bár Manhattant karantén alá vonták, ne higgyék, hogy mindenki biztonságban van. Nem csupán húsevő zombik járják a város utcáit, de egy ősi ragadozó is harapni akar egyet a Nagy Almából.”

 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/22312/pics/14473340717515581_800x600.jpg
adaptáció,horror,képregény,Marvel,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?