Aláírták az új Brexit megállapodást az EU-csúcson
Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről a tagországok vezetőinek csúcstalálkozóján csütörtökön Brüsszelben.
Blogolj!

Will Smith harcol az igazságért - Concussion előzetes

A Concussion valós eseményeken alapszik, Will Smith (Bad Boys, Legenda vagyok) alakítja Dr. Bennet Omalut, a kivételes törvényszéki neurológust, akinek feltűnik, hogy az egykori profi sportolókat egy furcsa agyalapi betegség sújtja, amely összefüggésben lehet az aktív évek során szerzett fizikai traumákkal. Felfedezésének köszönhetően rászáll az NFL, a sportvilág egyik legnagyobb hatalmú szervezete, és ezzel egy sokat dokumentált Dávid-Góliát harc veszi kezdetét.

A film Peter Landesman a Jobb, ha hallgatsz írójának, illetve a Félelmetes nap író/rendezőjének a legújabb projektje. A filmben feltűnik még többek között Alec Baldwin (Beetlejuice - Kísértethistória, A stúdió)David Morse (Halálsoronés Luke Wilson (Sulihuligánok, Hülyék paradicsoma) is. A Concussion december 25-én kerül az amerikai mozikba, hazai bemutatóról egyelőre nincs hír.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/22274/pics/14471555408119070_800x600.jpg
dráma,előzetes,Rövidzárlat,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?