Blogolj!

Jeremy Irons és Brendan Gleeson az Assassin’s Creedben

(kép forrása: http://heroichollywood.com/

Az Assassin’s Creed szereposztásával kapcsolatban eddig már ismert volt Michael Fassbender (A szégyentelen, Prometheus) és Marion Cotillard (Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés) neve, akik  mellé most Brendan Gleeson (Erőszakik, Kálvária) és Jeremy Irons (Die Hard - Az élet mindig drága, A vasálarcos) is csatlakozott. Gleeson formálhatja meg a főhős (Fassbender) édesapját, Irons pedig Cotillardét.

Egy forradalmi technikai újításnak köszönhetően Callum Lynch (Michael Fassbender) különös felfedezést tesz a génjeit illetően, aminek segítségével átélheti egyik őse, Aguilar kalandjait a 15. századi Spanyolországban. Callum rájön, hogy egy olyan ember sarja, aki egy rejtélyes titkos társaság, az Assassinok tagja volt. Ők különleges fizikai és szellemi képességeiket bevetve küzdenek a nagy hatalommal rendelkező templomosok ellen, és ez a küzdelem a mai napig tart.

A filmet az a Justin Kurzel vezényli le, aki nemrég még a Macbeth-ben dirigált Michael Fassbendernek és Marion Cotillardnak. Az Assassin’s Creed-et 2016 decemberétől láthatjuk majd a mozikban.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/21440/pics/14439978811930838_800x600.jpg
adaptáció,fantasy,Michael Fassbender,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?