Blogolj!

Beindult a True Detective 2. évada

Kétség nem férhet hozzá, hogy A törvény nevében első évada egy olyan sajátos világot teremtett, ami egyszerre ijesztő és gyönyörű, a rendezés, a fényképezés és a színészi játék pedig fantasztikus. McConaughey és Harrelson kettőse csodálatos elegyet alkotott és hiába volt mind a nyolc rész baromi nyomasztó (főleg McConaughey karaktere), mégsem bírtuk levenni a szemünket róluk.

Nic Pizzolatto fejéből pattant ki az utóbbi évek egyik legstílusosabb sorozata, és a második évada most indult többek között Colin Farrell-lel és Vince Vaughn-nal. A történet más, a helyszín és a szereplők mások, viszont a stílus megmarad. Bár hiba lenne a szinte tökéletes első évaddal összehasonlítani (pláne, hogy a második csak épphogy elindult), az ember óhatatlanul is jobbat, többet akar. A McConaughey-Harrelson kettős meglepően jól bevált és egyáltalán nincs kizárva, hogy a Farrell-Vaughn páros is tartogat meglepetéseket. Főleg úgy, hogy Vince Vaughn-t eddig leginkább vígjátékokban láthattuk - és mivel jól tudjuk, hogy ez a sorozat nem a nevetésről szól -, így jogos a kíváncsiság, hogy mit fog kezdeni karakterével. Colin Farrell figurája látszólag nem fog majd ki a színészen, hiszen a lecsúszott, zűrös karakter nem áll távol tőle. Mindenesetre az első benyomások alapján a párosuk jól működik és van egy olyan érzésem, hogy Vince Vaughn hasonló utat fog bejárni, mint tavaly McConaughey; a vígjátékok világából sikerül kilépnie egy lenyűgöző alakítással.

 

1
akció,dráma,előzetes,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Virág 2015-06-25 14:50:53
beindult, de még mennyire. én már nagyon vártam, és szerintem nagyon jó lett. de mindenki ítélje meg maga, itt az első rész előfizu nélkül az HBO GO-n http://glurl.co/TD2GO
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?