Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Nem tudják, hogy látták, de látták

Apu ökölbe szorult keze vagyok, amikor csak eszembe jut, hogy a Harcosok klubja mekkorát ütött, amikor még több, mint 10 éve VHS kazettán láttam. Amikor vissza kellett tekernem a szalagot, mert azt hittem, hogy hibás a felvétel, közben pedig kiderült, hogy Tyler bújt meg két képkocka között. Amikor rájöttem, hogy nem tudtam, hogy láttam őt, de mégis láttam. Amikor azt gondoltam, hogy senki nem tud vagányabban cigizni Marla Singernél. Amikor kiselőadást hallgattam a napalm és a szappangyártás kapcsolatáról. Amikor egy mukkot nem értettem abból a mondatból, hogy „Depriorizáljam a folyamatban lévő projekteket az ismételt priorizálásig?”, viszont marha jól hangzott. Amikor megtanultam Tylertől, hogy mi is az a ciginyom és utána minden filmben azt lestem a vágások között. És amikor a végén minden összeállt…

undefined

(kép forrása: www.hopestorm.wordpress.com)

Tyler szerint, amit birtokolsz, az birtokba vesz. Tehát holnaptól mindenki vegye birtokba újra David Fincher egyik legjobb filmjét a Corvin vagy Művész moziban, de ne feledje senki a Klub első számú szabályát: senkinek egy szót se a klubról.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/13563/pics/14345519596225089_800x600.jpg
akció,dráma,Moziba be!,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?