Blogolj!

Trailer özön

Az útvesztő: Tűzpróba előzetes

Az elmúlt pár évben keményen hódítanak a tini – akció – kalandfilmek a mozikban, gondoljunk csak Az éhezők viadalára, A burokra, vagy a Beavatottra. Nem hiányozhat a sorból Az útvesztő sem, pláne nem a második rész, aminek most jött ki legújabb előzetese. A filmnek most magyar vonatkozása is van, hiszen az operatőr Pados Gyula volt. Nem áll tőle távol Hollywood világa, hiszen ő fényképezte az Elemi ösztön 2-t és a Ragadozókat, itthon pedig a Kontrollból, vagy a Sortalanságból ismerhetjük munkáját. Legfrissebb felvételeit pedig szeptembertől láthatjuk majd Az útvesztő: Tűzpróbában.

 

Legújabb Amy előzetes

A Cannes-ban vetített Amy Winehouse-ról szóló dokumentumfilm, az Amy legfrisebb előzetese jött ki. A film az énekesnő életét mutatja be házi- és koncertfelvételek segítségével a gyerekkortól a sikereken és drogokon át egészen Winehouse haláláig.

 

Pixels előzetes

Úgy látszik, ma tele vagyunk trailerekkel, most itt van a legújabb pixelek vs emberek harcának bemutatása pár percben. Adam Sandler még mindig nem kívánt vendég bármelyik filmről is legyen szó, de mivel Peter Dinklage is szerepel a moziban, így ez még tudja ellensúlyozni a dolgot. A „kockaharcosok” között még feltűnik a Férj és Férjből ismert Kevin James és a True Detective sorozatből Michelle Monaghan is.

dokumentumfilm,előzetes,fantasy,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?