Ezek után minden rózsaszín lesz – Kaliforniai álom

2016.12.29.

Moziba az ember elsősorban kikapcsolódás miatt megy, azért, hogy legalább két órára elfeledje a gondokat, szórakozzon, elmeneküljön kicsit, más világba csöppenjen. Nos, a Kaliforniai álom szó szerint elhozza a rózsaszínű, dallamos, szerelmes ködfelhőbe csomagolt álomvilágot. És mi imádjuk. És repülünk vele, és legszívesebben táncra perdülnénk a székek között, és szerelembe esnék egyszer, kétszer, százszor és megénekelnénk jókedvünket. Jó hangosan.

Christian Grey visszatér - A sötét ötven árnyalata magyar előzetes

2016.12.08.

E.L. James Ötven árnyalat-trilógiájának immár a második filmes felvonásához érkeztünk, ezúttal James Foley (Glengarry Glen Ross, Mocskos zsaruk) foglalhatta el a rendezői széket. A sötét ötven árnyalata  – csakúgy, mint A szürke ötven árnyalata – szintén erotikus drámaként fut, amihez megérkezett az újabb szinkronos előzetes is. A kasszacsilingeléstől és alélt nőktől teli mozik jövőre is garantáltak Valentin-napkor, ugyanis az első részt is hiába érte rengeteg negatív kritika mégis, a negyvenmillió dolláros költségvetéssel készült film összesen 571 milliós bevételt produkált világszerte.

Woody Allen 81

2016.12.01.

Tavalyi összeállításunk idén is megállja a helyét, így Woody Allen legjobbjait születésnapja alkalmából újra elővesszük kicsit. 

Woody Allen filmjei sem szólnak többről, mint ami az élet: párkapcsolatok, szerelmek, szakítások, balhék, halál és az élet értelme. Bár alkotásaira könnyen rá lehet fogni, hogy a régi igazi woodyallenes filmek leginkább csak a felső középosztálybeli, sznob new yorki bölcsészeknek nyújthatnak szórakozást, de sajátos humora és a szerelmi nyűglődések valahol mindenkinek ismerősek, így ezek a történetek nem csak Manhattanben, hanem nálunk is klasszikusokká váltak.

Már magyarul is elkápráztat A szépség és a szörnyeteg előzetese

2016.11.26.

Az Emma Watson főszereplésével érkező régi klasszikust, A szépség a szörnyeteget ezúttal élő szereplőkkel és CGI-jal láthatjuk majd megelevenedni a filmvásznon. A feldolgozás körül már a kezdetekkor nagy volt a felhajtás, amint kijött az első teaser, - amiből sokat még nem tudhattunk meg - rögtön felrobbant az internet és csúcsokat döntött az a kis hangulatvideó is a közelgő moziból. Most már azonban nem kell tovább találgatni, hogy milyen is lesz a film, mert végre megérkezett a rendes előzetes is az új Disney csodához, amit már magyarul is nézhetünk.

Te min játszol? – Sing Street

2016.08.19.

Vajon miért van az, hogy a zenészek vonzzák a csajokat? És miért van az, hogy zenélni menő? Mert kreatív, hangos, feltűnő? A zenét – legyen akármilyen stílus is – mindenki szereti, így szívesen párosítunk hozzá pozitív tulajdonságokat. A Sing Street egy zenés film és itt is működik ez a kötelék: zene, menőség és nem mellékesen egy jó sztori.

Újabb élőszereplős mese jön jövőre

2016.05.25.

A Disney előszeretettel foglalkozik a gyermeki lélekkel, ha azt vesszük, hogy mostanában milyen élőszereplős meséket hoztak nekünk. Sikert sikerre halmoznak, mint például legutóbb A dzsungel könyvével is. Ezúttal A Szépség és a Szörnyeteg lesz az a klasszikus történet, amit a Disney nagyvászonra szán.

Godard-ról forgat életrajzi filmet A némafilmes Oscar-díjas rendezője

2016.05.05.

Jean-Luc Godard és Anne Wiazemsky

A francia filmes újhullám meghatározó alkotójáról, Jean-Luc Godard-ról forgat életrajzi filmet Michel Hazanavicius, az öt Oscar-díjjal jutalmazott A némafilmes rendezője. 

Bridget Jones babát vár - Szinkronos előzetes

2016.03.29.

Bridget Jones harmadszorra fog ügyetlenkedve visszatérni, ahogy azt korábban írtuk ezúttal nem csak a szingliség örömeit vagy épp buktatóit láthatjuk tőle, hanem egy becsúszott terhesség problémáit is. Bridget Jones babát vár hazai bemutatója szeptemberben várható. 

Bridget Jones 12 év után is egy problémás csaj

2016.03.23.

2004 óta nem nagyon hallottunk a kissé zűrös, bénácska Bridget Jones-ról, de most, harmadjára és megnézhetjük, hogy hogyan bajlódik szerelmi ügyeivel és önmagával.

Elkezdődött A sötét ötven árnyalata forgatása

2016.02.17.

A sikerkönyvek szerzője, E.L. James osztotta meg az alábbi képet, miszerint elkezdődött A szürke ötven árnyalatának a folytatása, James Foley rendező vezényletével. A sötét ötven árnyalatában visszatér Jamie Dornan és Dakota Johnson is és mellettük látható lesz még Kim Basinger is méghozzá domina szerepben. Várható premier 2017. február 10. 

Day one #FSD Good luck to all the cast and crew ❤️

E L James (@erikaljames) által közzétett fénykép,