Visszatér a mozikba a Vuk

2017.06.08.

A néhai Dargay Attila születésének 90. évfordulója alkalmából június 22-én visszatér a magyar mozikba a Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező és képregényrajzoló legismertebb rajzfilmklasszikusa, a Vuk, az Uránia Nemzeti Filmszínházban pedig tematikus Vuk-napot rendeznek június 18-án.

Ünnepi kikapcsolódás

2016.12.24.

Tavalyi összeállításunk idén is kiválóan megállja  a helyét, így karácsony alkalmából újra elővesszük egy kicsit, hiszen a klasszikusok nem változnak.

A karácsony a szeretet, a család és a jól megérdemelt pihenés jegyében zajlik. Ilyenkor az egész éves hajtást követően jólesik összejönni a rokonokkal, barátokkal és degeszre enni magunkat. Mindeközben miért is ne néznénk meg néhány jó filmet hátradőlve és közben diós bejglit majszolva.

Már magyarul is elkápráztat A szépség és a szörnyeteg előzetese

2016.11.26.

Az Emma Watson főszereplésével érkező régi klasszikust, A szépség a szörnyeteget ezúttal élő szereplőkkel és CGI-jal láthatjuk majd megelevenedni a filmvásznon. A feldolgozás körül már a kezdetekkor nagy volt a felhajtás, amint kijött az első teaser, - amiből sokat még nem tudhattunk meg - rögtön felrobbant az internet és csúcsokat döntött az a kis hangulatvideó is a közelgő moziból. Most már azonban nem kell tovább találgatni, hogy milyen is lesz a film, mert végre megérkezett a rendes előzetes is az új Disney csodához, amit már magyarul is nézhetünk.

Új szereplőkkel repít vissza minket a múltba a magyar sikersorozat

2016.05.28.

Az ősz egyik legjobb sorozata kétségkívül az Aranyélet volt, és ez nem csak annak köszönhető, hogy HBO-gyártás (ami amúgy is garantálja a minőséget), hanem mert kiváló stáb dolgozott a nyolcrészes első évadon.

Végh Zsolt, Olasz Renátó, Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Döbrösi Laura, Anger Zsolt

Újabb szinkronos előzetesen az Alice Tükörországban

2016.05.02.

Alice ezúttal nem csak a Vörös Királynővel kerül szembe, hanem az Idővel is, aki szintén nem egy elragadó teremtés. Azt, hogy mi sül ki abból, hogy Tim Burton ezúttal producerként és nem rendezőként jegyzi az újabb Alice mozit június 2-án megtudjuk. 

Már magyarul is nézhető a bővülő Harry Potter univerzum következő beharangozója

2016.04.27.

A Harry Potter-könyvek megfilmesítése után maga az írónő, J. K. Rowling írt forgatókönyvet egy korábbi műve alapján, amit rögtön három filmre igazított. A történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik. Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakértője New Yorkba érkezik, hogy a muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok segítségével megkeresse a városban élő szörnyeket. A Legendás állatok és megfigyelésük első része november 18-án érkezik a mozikba.

Szinkronos előzetest kapott Spielberg barátságos óriása

2016.04.19.

Steven Spielberg legújabb rendezése, A barátságos óriás Roald Dahl (Charlie és a csokigyár) 1982-ben megjelent meseregényéből készült adaptáció, amellyel a rendező ismét visszatért a családi filmekhez. A könyvből az E.T. - A földönkívüli forgatókönyvírója, Melissa Mathison írta a forgatókönyvet, a film zenéjét pedig John Williams szerezte. 

Kevin Spacey átmegy macskába - Kilenc élet szinkronos előzetes

2016.03.23.

Kevin Spacey már biztos unja, hogy mindig zseniális és úgy gondolta, hogy ideje lenne már valami olyat csinálni, ami nagyon nem passzol hozzá. Ez most be is jött neki, ugyanis a Kilenc élet című családi vígjátékban egy macskát fog alakítani. Igen, egy macskát. Na jó persze csak az ő hangján fog megszólalni a Mr. Fuzzypants névre hallgató szőrcsomó, de akkor is. A filmet a Men in Black szériát és az Addams Familyt is jegyző Barry Sonnenfeld rendezte, Kevin Spacey "mellett" feltűnik még Jennifer Garner és Christopher Walken is. 

Mert a babákat a gólya hozza – Gólyák szinkronos előzetes

2016.02.04.

Ebből a jól bevált, gyerekeknek beadott meséből építették fel új mozijukat a Lego kaland alkotói. A modern alapokra helyezett történet szerint, a gólyák egykoron a valóban a csecsemőkért feleltek, azonban ez lejárt lemez, hiszen manapság egy nemzetközi internetes óriás, a Cornersotre.com számára szállítanak csomagokat. Junior, a cég legjobb gólyája épp kinevezés előtt áll, amikor beüt a mennykő és véletlenül aktiválódik a Babakészítő Gép, ezzel minden a feje tetejére áll. Nincs mit tenni, a „csomagokat” kézbesítenie kell, mielőtt a főnöke rájönne az apró bakira. A Gólyák várhatóan szeptemberben kerül a mozikba.

Újabb szinkronos előzetes A kis kedvencek titkos életéhez

2016.01.31.

Az előző videókhoz képest már nem csak cukiságot látunk, már a történetből is kapunk egy kis ízelítőt. A kis kedvencek titkos élete hazai bemutatója augusztus 4.