Sly ismét a kamera mögött

Sylvester Stallone immár kilencedik alkalommal próbálja ki magát a kamera mögött. A színész bevállalta, hogy levezényli a Tough As They Come c. filmet, amely Travis Mills főtörzsőrmester 2015-ös memoárja alapján fog készülni. A könyv bevezetőjét Stallone kollégája Gary Sinise írta, aki a Forrest Gumpban alakította a szintén háborús veterán Dan hadnagyot. Azért Ő írta könyv előszavát, mert egy, a veteránok számára létrehozott alapítványt is vezet. 

Travis Mills

Mills Afganisztánban szolgált, már harmadjára volt kiküldetésen az országban, amikor a közelében felrobbant egy pokolgép. Négy társa életét vesztette és neki is amputálni kellett mindkét karját és lábát. Azonban nem adta fel és később motivációs szónokká, majd a veteránok nemzetközi szószólójává vált.

Adam Driver

Adam Driver (Star Wars: Az ébredő Erő) vállalta be a főszerepet, Stallone pedig nem csak rendez, de az egyik fontos szerepet is magára osztotta. A katona apósát fogja játszani, aki mindvégig támogatta Mills-t, és nem hagyta magára a sérülése után sem. 

http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/32993/pics/14837077634946941_800x600.jpg
adaptáció,dráma,életrajz,háború,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?