Elhunyt Carrie Fisher

Egy Los Angeles-i kórházban helyi idő szerint 8:55-kor elhunyt Carrie Fisher - írta a People a család közlésére hivatkozva. A Csillagok háborúja Leia hercegnőjeként híressé vált színésznő 60 éves volt. Ahogy arról mi is beszámoltunk Fisher december 24-én lett lett rosszul egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépjáraton, majd leállt a szíve és az utasok csak hosszas próbálkozás után tudták újraéleszteni. 

Még ekkor is úgy lehetett tudni, hogy válságos az állapota és lélegeztetőgépen tartják, de elképzelhető a javulás. Most azonban az alábbi szomorú hírt közölte a színésznő lányának nevében a család szóvivője, Simon Halls:

"Mély fájdalommal tudatom, hogy Billie Lourd megerősítette, hogy szeretett édesanyja, Carrie Fisher reggel 8 óra 55 perckor eltávozott.  Az egész világ szerette, és nagyon hiányozni fog."

Carrie Fisher épp az új életrajzi könyvének bemutató turnéján vett részt, amikor a szívroham történt. A könyv címe: The Princess Diarist, ami sajnos az utolsó munkája lett a színésznőnek. Fájó szívvel kívánunk Leia hercegnőnek jó utat egy messzi messzi galaxisba.  

http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/32782/pics/14828636021269715_800x600.jpg
Gyász,Star Wars,Vegyes vágott
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?