Emma Stone és Ryan Gosling otthagyta kézjegyét Hollywoodban

A nagy Oscar-esélyes Kaliforniai álom két főszereplője, Emma Stone és Ryan Gosling otthagyta kéz- és lábnyomát a Hollywood legendás TCL Kínai Színháza előtt.

A neves filmszínház előtt szerdán megrendezett ceremónián a már ilyenkor bevett cementlapon lett megörökítve Stone és Gosling kéz- és lábnyoma, ott, ahol korábban Shirley Temple, Marilyn Monroe és Hugh Jackman "lenyomatait" is elhelyezték már - írta a The Hollywood Reporter.

Alwyn Hight Kushner, a TCL Kínai Színház elnöke elmondta, hogy "a ceremóniával Hollywoodnak és legendás színészeinek állítunk emléket." Emma Stone pedig elárulta: mikor megtudta, hogy hová kerül a kéz- és lábnyoma, "belül kicsit sírt" örömében, továbbá azt is megtudhattuk, hogy a Kaliforniai álom hihetetlen élmény volt számára, és nagyszerű volt a forgatáson dolgozni.

Gosling viccesebb kedvében volt és azt mondta, hogy még mindig nincs meggyőzve arról, hogy nem tartóztatják le őket vandalizmusért. Majd ő is beszélt a forgatásról; Los Angeles számos ikonikus látványosságánál forgatták a Kaliforniai álmot, de a Kínai Színháznál sajnos nem jártak, ezért külön öröm volt számára, hogy most ez a kocka is a helyére került a kirakósban. "Ennél szebben nem is végződhetne ez a kaland" – tette hozzá.

Miután a jól bevált páros alá is írta a friss cementlapokat, Stone még elárulta, hogy direkt erre az alkalomra vásárolt egy külön pát cipőt, amit már nem tud többet felvenni a cement miatt, ellenben Goslinggal, aki nem cserélt cipőt és végig a cementesben maradt.

Címkék: Vegyes vágott
http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/32411/pics/14812813243188262_800x600.jpg
Vegyes vágott
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?