John Malkovich újra tiszteletét teszi Budapesten

Az utóbbi időkben igazán nem lehet panaszunk a világsztárok felbukkanásában kis hazánkban. Nem is olyan régen még Mad Max gyönyörű színésznője Charlize Theron járta Budapest utcáit kollégájával, James McAvoy-jal (X-Men). Majd őket a Farkas szerepével ismertté vált Hugh Jackman követte, na és persze alig pár hete hagyta el hazánkat Harrison Ford és Ryan Gosling is, akik a Szárnyas fejvadász második részét forgatták a fővárosban. 

Most sem kisebb személyiség látogat majd el hozzánk, mint a színészklasszis, John Malkovich (Veszedelmes viszonyok, Con Air - A fegyencjárat). Malkovich a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül látogat el hazánkba, ahol a Just Call Me God – A diktátor utolsó beszéde c. színházi-zenés előadással fog színpadra lépni. „Az idők kezdete óta napjainkig újra és újra színre lépnek azok az uralkodók, vezetők, akiket az emberek természetfeletti erővel, mindenhatósággal, sőt: isteni képességekkel ruháznak fel. Hogyan lehetséges mindez? Miért vagyunk ilyenek? Ennyire hiszékenyek és romlottak volnánk? John Malkovich magához ragadja a szót, és mindent elmagyaráz.” – olvasható a Budapesti Tavaszi Fesztivál honlapján

Művészetek Palotája

Ahol azt is megtudhattuk, hogy „A Giacomo-variációk és a Budapesten is bemutatott Pokoli vígjáték – Egy sorozatgyilkos vallomásai után John Malkovich és Michael Sturminger ismét egy különleges színházi-zenés előadást készített, melynek világpremierje Hamburg futurisztikus hangversenytermében, az Elbphilharmonie-ban lesz. A bemutató után Malkovich Londonban és a Budapesti Tavaszi Fesztiválon bújik minden idők összes diktátorának bőrébe, hogy szembesítsen az önkény technológiájával.” John Malkovich április 4-én fog fellépni a Művészetek Palotájában.

http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/32208/pics/14806797051437656_800x600.jpg
Fesztivál,Vegyes vágott
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?