Átadták Bertát a Kút című film legjobb előzeteséért

A közönség és a Kút című játékfilm alkotóinak szavazatai alapján átadták Gigor Attila új filmjének trailer-maker játékára kiírt pályázat nyertesének Bertát, a filmben is látható zsigulit.

Gigor Attila új filmje szeptember 22-e óta látható országszerte a mozikban. A premierrel egy időben indult el a film hivatalos Facebook oldalán és honlapján egy nyereményjáték, a trailer-maker, amelynek keretében a vállalkozó kedvű érdeklődők elkészíthették az elmúlt hetekben saját, egyperces előzetesüket a Kúthoz. Az elkészült munkákat ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők, illetve szavazni is itt lehetett az egyedi trailerekre.

Az elkészült előzetesek közül a Kút alkotói (Kiss Wanda vágó, Gigor Attila rendező, Pusztai Ferenc producer) választották ki a fődíjast, akinek nyereménye a filmben is szereplő Berta nevű zsiguli személygépkocsi. A további nyertesek 10 db Rézangyal ajándékcsomagot, 3 db italbenzinkutat, 5 db Trokán Nóra felvételei alapján készült, a film karaktereivel készült dedikált falinaptárt és 10 db, az alkotók által dedikált filmplakátot nyerhettek. A fődíjat a Szimpla Kertben adta át a Kút rendezője, Gigor Attila és producere, Pusztai Ferenc a nyertesnek, Vészi Krisztának.

 

http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/32135/pics/14803462384581433_800x600.jpg
díj,előzetes,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?