Az Iszlám Államról szóló minisorozatot készít Bradley Cooper az HBO-val

Bradley Cooper és Todd Phillips

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezetről szóló minisorozatot készít az HBO-val Bradley Cooper amerikai színész, aki már számos filmet jegyzett producerként is. 

A sorozat Joby Warrick Fekete lobogók - Az Iszlám Állam felemelkedése című Pulitzer-díjas könyve alapján készül. A The Washington Post újságírójának dokumentumkötetében politikusok, hírszerzők és volt terroristák elbeszéléseiből rajzolódik ki a terrorszervezet iraki és szíriai csoportjainak története.

Bradley Cooper, aki a sorozat executive producere lesz, a könyv elolvasása után találkozott a szerzővel, majd a megfilmesítés ötletével a különleges témák feldolgozására mindig fogékony HBO illetékeseihez fordult - adta hírül az amerikai média. A sorozat forgatása hírek szerint még az idén megkezdődik, bár a kábelóriás még nem jelentette be sem a forgatás, sem a bemutató pontos időpontjait. Ami biztos: a 41 éves, Oscar-díjra jelölt Cooper társproducere az a Todd Phillips, aki a Másnaposok című film rendezője volt, és akivel együtt dolgoztak a Haverok fegyverben című, hamarosan a mozikba kerülő háborús filmen.

Forrás: MTI 

Címkék: Rövidzárlat
1
http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/29250/pics/14704665277147473_800x600.jpg
Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gábor László 2016-08-06 21:11:50
Kiváncsian várjuk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?