John Carpenter felügyeletével érkezik az új Halloween-film

John Carpenter is beszáll a tizedik Halloween-film elkészítésébe: a legendás horrorrendező ezúttal executive producerként működik közre a produkcióban. 

"Harmincnyolc évvel az eredeti Halloween bemutatása után segítek elkészíteni a tizedik epizódot, mind közül a legijesztőbbet" - idézte a The Hollywood Reporter a rendezőt. Az új epizód producere Jason Blum, aki saját Blumhouse produkciós vállalatával vesz részt a vállalkozásban, a film másik producere Trancas produkciós cégével Malek Akkad lesz, aki egy sor Halloween-filmet jegyzett már. A filmet a Blumhouse és a Miramax finanszírozza.

Az újabb rémületért felelős csapat, középen John Carpenterrel

"A Halloween egyike azoknak a mozis mérföldköveknek, amelyek arra inspiráltak minket a cégnél, hogy a rémfilmek felé forduljunk. A nagyszerű Malek Akkadnak és John Carpenternek különleges helye van a zsánerfilmek szerelmeseinek szívében" - mondta el Blum.

A The Hollywood Reporter szerint az új Holloween-produkció révén a horror régi iskolája találkozik a filmes ijesztgetés új iskolájával. Jason Blum, aki a Whiplash című dráma producereként kapott Oscar-jelölést 2015-ben, számos horrorfilmen dolgozott, köztük az Insidious: A gonosz lélek vagy a Parajelenségek: Szellemdimenzió című filmeken.

A négy évtizede kezdett Halloween-sorozat összesen világszerte majdnem 400 millió dolláros bevételt hozott. A Halloween - A rémület éjszakája John Carpenter rendezésében 1978-ban debütált. A filmet Carpenter társ-forgatókönyvíróként és zeneszerzőként is jegyezte. Blum abban bízik, hogy a jövőre a mozikba kerülő új Halloween-epizód zenéjét is Carpenter komponálja majd.

Forrás: MTI 

Címkék: horror, Rövidzárlat
http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/27498/pics/14641827884763966_800x600.jpg
horror,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?