Egy maszkos kardforgató és egy vérszívó is visszatér a vászonra

Eufemizmussal élve mondhatnánk azt is, hogy Hollywood a nosztalgiavonaton robog már évek óta, de a szomorúbb valóság az, hogy nincs új ötlet a nagy álomgyárban, így kapjuk a sorozatos remake és reboot áradatot. Az újrahasznosított történetek oltárára most két áldozat is felkerült.

Gael García Bernal

A már ki tudja hányszor megfilmesített Zorro is kap még egy esélyt a filmkészítőktől és igen, lesz Zorro film, de most már nem Alain Delon vagy Antonio Banderas, hanem a mexikói Gael García Bernal lesz a maszkos sötét lovas. A rendező az a Jonás Cuarón (az Oscar-díjas Alfonso Cuarón rendező fia) lesz, akivel Bernal már együtt dolgozott a Desierto című filmen. Annyit tudunk remélni, hogy ez a Zorro egy kicsivel másabb és újítóbb is lesz, hiszen a rendező és főszereplő is mexikói, úgy, ahogy Zorro is, tehát így igazi autentikus mozi elkészítése a minimum.

Nem is lenne rossz Leto vámpírként

A reboot vonat robog tovább, következő állomása az 1994-es Interjú a vámpírral újragondolása. A Brad Pitt, Tom Cruise és Kirsten Dunst főszereplésével készült gótikus vérszívó sztori után már nem Cruise lesz Lestat, hanem minden bizonnyal az a Jared Leto, aki legközelebb a Suicide Squad - Öngyilkos osztag Jokereként őrül meg a vásznon. Leto kvalitásai nem kérdésesek, jól is állna neki a kegyetlen, kimért vámpír karaktere, hiszen (a sokszor tenyérbemászó) Tom Cruise is fürdőzött ebben a szerepben.

http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/27169/pics/14628860764831404_800x600.jpg
reboot,remake,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?