Schwarzenegger ismét vígjátékot forgat

Arnold Schwarzenegger az akciófilmek után megint vígjátékot forgat: a Why We`re Killing Gunther (Miért öljük meg Gunthert?) című film felvételei nyáron kezdődnek - értesült a The Hollywood Reporter. 

A forgatókönyvet Taran Killam, a Saturday Night Live szórakoztató tévéműsor sztárja írja, aki egyúttal ezzel a filmmel debütál rendezőként is. Schwarzenegger a főszerepet alakítja az akcióvígjátékban, amely egy csapat nemzetközi bérgyilkosról szól, akiknek már nagyon elegük van a világ legrettegettebb bérgyilkosából, Guntherből, mert ráadásul egy arrogáns alak. Megölésére kitalált zseniális tervük azonban csúfos kudarcot vall, mert Gunther mindig egy lépéssel előttük jár.

Cobie Smulders és Taran Killam

Taran Killam mellett felesége, Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal, Bosszúállók) is játszik a filmben, amelynek szereplőgárdájában Bobby Moynihan, Paul Brittain, Kumail Nanjiani, Randall Park és Ryan Gaul neve is olvasható. A vígjátékot a StarStream Media finanszírozza, producere Killam, Kim Leadford, Ash Sarohia és Steve Squillante lesz. A MadRiver Pictures a május 11-én kezdődő cannes-i filmfesztivál filmvásárán tart bemutatót a produkcióról.

A 68 éves Schwarzeneggert legutóbb a Terminator: Genisys című akció sci-fiben és a Maggie - Az átalakulás című horrorban láthatta a közönség a filmvásznon.

Forrás: MTI 

http://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/27057/pics/14623856582557671_800x600.jpg
akció,Rövidzárlat,vígjáték
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?